Botoks Yaptırmak İsteyen Travesti Partnerler Dikkat Etmeli!

Hayatımız boyunca milyonlarca kere tekrarladığımız mimiklerimiz, cildimizde istemediğimiz kalın ve ince çizgiler oluştururlar. Botoks işleminde, direkt kasların içine, ince iğneler ile enjekte edilen Botulinum A ilacı, çizgilerin yaklaşık 4-7 gün içerisinde yok olmasını sağlar ve ayrıca yeni kırışıklıkların oluşmasını da engeller. Hastada daha canlı, birkaç yaş gençleşmiş bir cilt ortaya çıkar. Mutlaka uzman hekimlerce uygulanması gereken bu yöntemde, 6-9 ayda bir uygulama önerilir” dedi.

Migren tedavisinde botoks
Özellikle mimik kaslarının hareketine bağlı olarak ortaya çıktığını kaydeden Uzman Öznur, “Alın bölgesi, kaş arası, göz kenar çizgileri, üst dudak, boyun çizgileri, el, ayak, koltuk altı terlemeleri ve spasitede ve migren ağrılarında botoks kullanılmaktadır” diye konuştu.

Botoksun en çok üst yüz bölgesi kırışıklıklar için kullanıldığını belirten Uzman Öznur, Botoks işlemini de şöyle anlattı: “Uygulanacak alan temizlendikten sonra ince uçlu iğnelerle kas içine küçük dozlarda ilaç veriliyor. Uygulama için 10-15 dakikalık bir seans yeterlidir. İlk etki 3-7 gün içerisinde görülmeye başlar.”

Nelere dikkat edilmeli?
Tedavi ehil ellerde yapılmazsa bir takım komplikasyonlarla karşılaşılacağını vurgulayan Uzman Öznur, “Uygulanan yerlede morarma, göz kapakların ve kaşların düşmesi, çiftgörme, travesti göz kapağının dışarı kıvrılması. Alt yüz botoks uygulamalarında, konuşma ve yutma güçlükleri, yüz simetrisinin bozulması gibi durumlar olup geriye dönüşümleri bir süre sonra mümkündür. Âmâ tabi ki en iyisi bütün bu komplikasyonları oluşturmadan hastaların tedavisidir” şeklinde konuştu.

İşlem öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar olduğunu belirten Uzman Öznur, “Hasta, aktif yaşamına işlem sonrasında dönebilir. Enjeksiyon yapıldığı için 4 saat kadar bu bölgeye temas edilmemesi, makyaj yapılmaması tavsiye edilir” dedi.

Kakao Yağı Travesti Selülitlerini Yok Ediyor!

Şifalı bitkiler satıcısı Alaattin Güler, kakao yağının bronzlaşmaya birebir olduğunu belirterek ‘ Kakao yağı bronzlaşmaya yarar. Kakao yağı doğum öncesi ve doğum sonrasında oluşan selülitleri yok eden bir yağdır’ dedi.

Yağ içerisinde herhangi bir katkı maddesinin bulunmadığını söyleyen Güler ‘Özellikle yaz aylarında kullanılıyor. Ankara travestileri daha çok ilgileniyor. Bu yağ istile yolu ile elde edilen bir yağdır. Katı ve sıvı haldedir. Katı olanı saf kakao yağıdır. İçerisine herhangi bir şey katılıp kullanılmaz. Katkısız olan bir yağımızdır. Katı olan kakao yağının fiyatı 150 liraya kadar çıkarken, sıvı olan yağımız 9 ile 10 TL arasında piyasa da satılıyor. Sağlık açısından herhangi zararı olmaz. Bronzlaşmaya birebir, çatlak ve yanıkları onarıcı özelliğe sahiptir ‘diye konuştu.

Çörek otu yağında şifa var
Güler, kakao yağına özellikle gurbetçilerin ilgi gösterdiğini belirterek, ‘Ayrıca istile yolu ve soğuk pres yoluyla elde edilen yağlarımız mevcuttur. Gurbetçilerimiz kakao yağını toplu halde alıyor. Özellikle de kantaron yağını alırlar. Çörek otu yağı alınır. Çörek otunun romatizmalı ağrılara, bel ağrılarına iyi geldiğini söyleyebiliriz’ dedi.

Bir yanıt yazın