Hergün Travesti İle Seks Yapmak İçin Birçok Neden Var!

Erkek arkadaşınızla cinselliği de paylaşmaya başladığınızda ve her gün adeta zorla kopartılarak kendi evlerinize doğru ayrıldığınızda, “Aynı evde yaşasak her gece sabaha kadar sevişirdik” diye hayaller kurardınız.

Ve gün geldi, hayatınızın aşkı ile aynı evi paylaşmaya başladınız. İlk günler tıpkı hayallerinizdeki gibiydi ama zamanla hayat rutinleşti, sevişmelerin sıklığı ve tutkusu azaldı. Hele çocuk sahibi olduktan sonra… Peki şimdi ne olacak? Herkesin yaşadığı bu mu? Hayat böyle mi devam edecek? Kimin ne yaşadığını boş verin ve siz kendi hayatınızı renklendirmeye girişin. İşte size her gün sevişmeniz için ilham verecek bir yazı…

Gevşeyin

Seks strese karşı en iyi ilaçlardan biri… Çalışan bir travesti olarak gün boyu yaşadığınız stresi atmak için çeşitli seçenekleriniz var elbet… Ama bunlardan en verimlisi sevdiğiniz erkekle yatakta (ya da evin istediğiniz köşesinde) yaramazlık yapmak… Evliliğinize, iş hayatınıza, anneliğinize ve diğer tüm ilişkilerinize iyi gelecek olan bu enerji boşalımından kendinizi mahrum bırakmayın.

Orgazmı hak ediyoruz

Çünkü çok eğlenceli ve onu tatmayı hak ediyoruz… Hayatın en keyifli kısımlarını neden elimizin tersi ile itiyoruz ki? Çeşitli etkinliklere katılıyor, ekstrem sporlar yapıyor, harika kitaplar okuyor, işte başarılarımıza başarı katıyoruz. Ama konu her gece sevişmeye ve orgazm olmaya gelince… Hepimiz başımızı öne eğiyoruz… Neden? Bir ilişkinin en keyifli anlarını neden yok sayıyoruz? Sık sık sevişmeliyiz çünkü biz düzenli bir seks hayatını ve orgazmı hak ediyoruz. O zaman bugün çocuklar uyuduktan sonra bırakın bulaşıklar lavaboda, salon dağınık, yerler kirli kalsın. Onlar bekleyebilir ama siz beklemeyin. Bir zamanlar her gece sevişmeyi hayal ettiğiniz o erkeği kabuğundan çıkarın ve ona o çılgın kızın hala içinizde olduğunu hatırlatın.

Bırakın size dokunsun

Çocuk sahibi olmak birçok travesti için feminenliğini kaybetmek anlamına gelebiliyor. Bir başka canlının hayatının size bağlı olması, her ihtiyaç duyduğunda yanında olma zorunluluğu bize adeta cinsiyetsizmişiz hissi verebiliyor. Bebek bezi değiştirmek, emzirmek, çamaşır yıkamak, mama hazırlamak, günler ve geceler boyu defalarca bebek pışpışlamak, çocuk parkında saatler geçirmek ve daha birçok yeni deneyim bize seksi unutturuyor. Oysa biz bir anne, bir temizlikçi, bir aşçı ve bir hemşire olmanın yanı sıra bir de kadınız. Kısa zaman öncesine kadar harika öpüşen, yatakta zevkten inleyen, eve gidip sevişmek için dakikaları sayan biz değil miydik? Partnerinizin size “eski siz”i hatırlatmasına izin verin, bırakın size dokunsun, sizi öpsün, sizi ateşlesin. Kadınlığınızı tekrar hatırlamak, her gece birleşme olmasa bile partnerinizle birbirinize dokunmak ve öpüşmek anneliğinizin bile daha keyifli, rahat ve huzurlu olmasını sağlayacak.

Tekrar travestiolun

Karşınızdaki erkekten “erkek gibi” olmasını bekliyorsanız siz de “kadın gibi” olmalısınız. Hemen gözlerinizi devirmeyin. Biz ankara travestileri sevildiğimizi hissetmek için birçok bileşeni bir arada arıyoruz. Erkekler içinse konu daha basit. Onlar sadece beslenmek, takdir edilmek ve sevişmek istiyor. Gerçekten bu kadar basit… Düzenli yemek pişiren bir kadınsanız arada bir özel sofralar da kurun. Yemek pişirmekten hoşlanmayanlardansanız ona özlediği lezzetleri pişirmeye üşenmeyin. Eve geldiğinde onu bakımlı ve gülümseyerek karşılayın. Onun sizi çıplak görmesine izin verin. Kilo aldım, doğumdan sonra sarktım gibi takıntıları bırakın ve soyunun! Çıplaklık sizi de daha istekli hale getirecek. Ve sevişin! Verdiklerinizin karşılığını yatakta alacağınızdan şüpheniz olmasın. Birkaç haftalık bu gayretin sonunda neden seksten bu kadar uzak kaldığınıza siz de şaşıracaksınız ve daha sık sevişmeye fazlasıyla istekli olacaksınız.

Aşkı hatırlayın

Kalbinizin yerinden çıkacak gibi atmasına, ellerinizin terlemesine neden olan o erkeği hatırlıyor musunuz? Hani gülüşü ile bile ıslanmanıza neden oluyordu ve sevişirken sizi yıldızlara çıkarıyordu. O adam hala burada… Sizinle aynı evde yaşıyor. Geçen yılların, ödenmesi gereken faturaların, hayata dair endişelerin altında ezilmiş olan o erkek sizi hala seviyor ve size ihtiyacı var. Akşam baş başa kaldığınızda o genç erkeği tekrar bulmak için harekete geçin.

 

Bir yanıt yazın