Ankara Travesti Partnerinizle İlişkinizi Sabote Etmeyin!

Sizi belki sizin belki de partnerinizin 3 davranışıyla yüzleştireceğiz. Bu davranışlar size aitse siz partnerinize aitse de partneriniz artık ilişkinizi sabote etmeye bir son verin.

İletişim kuramamak
İlişkinizin yürümesini istiyorsanız partnerinizle iletişim kurmak zorundasınız. Bir şey canınızı sıkıyorsa onu içinize atmaktan ya da partnerinizin kendiliğinden tahmin etmesini beklemektense partnerinize sizi üzen şeyi açıkça anlatın. Aynı şey onun için de geçerli. Eğer onun üzgün ve mutsuz olduğunu seziyorsanız mutlaka neler olduğunu sorun.

Unutmayın sorunları paylaşmak sizi birbirinize daha da yakınlaştırır. Karşılıklı olarak dertlerinizi içinizde saklamaksa sizi birbirinizden uzaklaştırır.

Sürekli kendini savunmak
Bu çoğu zaman yapan kişiler tarafından fark edilmeden sergilenen bir davranıştır. Eşlerin karşı tarafı anlamaya çalışmadan sürekli kendilerini savunması ayrılığı getiren davranış biçimlerindendir. Her davranışa bahane bulmak kendi davranışlarını sürekli rasyonelleştirmek karşı taraf sizinle ilgili bir olumsuzluktan şikayet ettiğinde “Sen bunu daha çok yapıyorsun” deyip oku ona çevirmek onu dinlemeden kendi fikrini söylemek ilişkiyi olumsuz etkiler. Savunma odaklı değil anlama odaklı bir ilişki kurmak gerekir.

Her şeyi sizin bildiğinize inanmak
Belki bütün soruların cevaplarına sahip olan sizsinizdir fakat düzenli olarak eşinizin hatalarına dikkat çekip düzeltmeye çalışmak onun sinirini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Sürekli hata düzeltici konumda olmak sizi itici bir profilin içine sokar.

Ama biraz kendinizi tutmayı ilişkinin ‘çok bileni’ olmamayı deneyin. Üstelik şunu da göz ardı etmeyin ki devamlı hatası düzeltilen ya da fikirleri için uyarılan onaylanmayan kişi zamanla fikirlerini beyan etmekten kaçabilir. Bu da zaman içinde gerilim ve iletişimsizlik sorununu getirir ilişkiye.

Erkekleri Çileden Çıkaran Travesti Davranışları

Ankara travestileri bunu kimi zaman bilmeyerek yapıyor olsak bile, çoğu zaman aslında erkekleri nelerin çileden çıkarttığının farkındayız. Kalplerini kazanmak çok kolay gibi görünse bile, bir erkeği kendinden soğutmakta o kadar kolay.

Erkekleri en çok neler çileden çıkartıyor
Malum gururları ön planda olan erkekler, kendisi ile dalga geçilmesinden, insanların yanında rencide edilmekten, kale alınmamaktan hiç hoşlanmıyorlar. İlişkide oldukları ankara travesti partnerin , onu önemsemez şekilde davranmasından ve rahatsızlığını belirttiği konularda ciddiye alınmadığını fark etmesi de en çok sinirlendikleri şeylerden. Erkekliğinin hissettirilmemesine de hiç tahammülleri yok, arzu edilmediğinin belirtilmesi, yakışıklı değil ama sempatik olduğu ifadeleri gibi, çocukmuş gibi davranılması onları gerçekten kötü etkiliyor.

Sevdiği travestinin kendine özen göstermemesi, bakımsız görüntüsü erkeği kendinden soğutmanın en etkili yöntemlerinden. Çoğu erkeğin, çok bağlı olduğu kumandası ve gazetesinin elinden alınması, ortalıktan kaldırılması, kapı önünde ya da otomobilde dakikalarca beklemek, aradığı şeyi koyduğu yerde bulamamak, önceden giymek istediğini belirttiği gömleğinin ütüsüz olduğunu görmek gibi davranışlar, erkeğe yeterince önemsenmediği hissini veriyor.

Erkeklerde travestiler gibi, karşı tarafın davranışlarını içinde biriktiren bir varlık. Bir gün bir anda hayatınızdan çıkıp gitmek isteyen bir erkek olursa.. Bu davranışlardan bir çoğunu belli aralıklarla yapmış olduğunuzu fark edeceksiniz..

Bir yanıt yazın