Travesti İle İlişkinizi Renklendirin!

Uzun süreli ilişkiler, bir süre sonra rutine dönüp monoton bir şekilde ilerleyebiliyor. Bu durumun önüne geçmek ise çiftleri biraz zorlayabiliyor. İlişkinizi sıkıcı bir hâlden kurtarıp daha canlı ve renkli bir düzene sokmak istiyorsanız, önerilerimize mutlaka göz gezdirin.

Daha çok “Seni seviyorum” demelisiniz
“Seni seviyorum” cümlesini duymaktan daha güzel ne olabilir? Bu iki kelimenin mucizevi gücünden mutlaka yararlanın ve partnerinizi sevdiğinizi sıklıkla dile getirin. Uzun soluklu ilişkilerde alışkanlığın beraberinde getirdiği rutin durumdan dolayı sevgi sözcükleri daha az dile getiriliyor. Siz, “Yıllardır birlikteyiz, söylemesem de onu sevdiğimi biliyor” demeyin. Ne kadar zaman geçerse geçsin sevgilinize bol bol “seni seviyorum” deyin.

Yavaş adımlarla ilerleyin
İlişkiye başlar başlamaz içinizdeki her şeyi travesti partnerinize dökmek yerine durup biraz bekleyin. Yavaş adımlarla ilerleyin ve her zaman size dair birkaç gizemli şeyi içinizde tutun. Partnerinizi sevdiğinizden emin olsanız bile gizemli yönlerinizi keşfetmesine ve sizinle daha fazla yakınlık kurmasına yardımcı olacak fırsatlar tanıyın. İlişkinizi bir solukta yaşayıp monotona sokmak istemiyorsanız, bu kuralı görmezden gelmeyin!

Değişmekten ve gelişmekten korkmayın
İlişkinizi rutine sokmadan keyifli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız, değişimden ve gelişmekten korkmayın. “Ruh eşim” diye adlandırdığınız partneriniz yıllar içinde değişebilir. Aynı şekilde siz de eskiden olduğunuz gibi bir insan olmayabilirsiniz. Ancak önemli olan bu değişimleri kabullenip, kendinizi geliştirerek ilişkide yol almanız. Daha renkli bir ilişki için değişmekten asla korkmayın, sıkıcılıktan ve aynı şeyleri yapmaktan da uzak durun.

Travesti İle Renkli Bir İlişki İçin Ne Yapmalı? 

Her ne kadar severseniz sevin her şey sandığınız gibi toz pembe olmayacaktır. Bu durumları baştan kabul etmeli ve ilişkinizi sürdürürken aklınızda bulundurmalısınız.

 

İlişkinin gerçekten zor dönemi düğünden sonra başlar.

Aşk her zaman yeterli değil. Aşka rağmen, bazen vazgeçmek en doğru seçim olabilir.

Erkekler düşündüğünüzden daha az özgüven sahibidir. Onlar sizden hep yakışıklı ve önemli olduklarını duymak ister ve kontrol altına alınmaktan nefret eder.

Sırf alıştığınız için veya yeniden yalnız kalmaktan korktuğunuz için bir ilişki yaşamayın.

Uzun süreli ilişki inanılmaz bir cinsel kimya veya iki insanın bir elmanın iki yarısı olması anlamına gelmez. Uzun süreli ilişkinin temelinde yatan anlayış ve uzlaşmadır.

Haftada bir kez karşılıklı oturup, 15 dakika ilişkiniz hakkında konuşun. Hem sorunlarınızı çözme fırsatı bulacaksınız hem birbirinize daha çok bağlanacaksınız.

İlişkiyi düzeltmek umuduyla hamile kalmayın. Hiçbir şey düzelmez, hatta daha beter olur.

İlk altı ayın sarhoşluğu mutlaka sona erecek ve ilişkide can sıkıntısı yaşanacaktır. Ancak tek başına yaşlanmak pek heyecan verici değildir.

İlişkinizin ne kadar dayanıklı olduğunu düşünürseniz düşünün, aldatılmayacağımıza dair size kimse garanti veremez. Maddi sorunlar ve hayat stresi de size sorunlar yaşatabilir.

Bazı konularda asla anlaşamıyorsanız, ortak bir çözüm bulmaya çalışın, yoksa ileride bu konular büyük sorunlara yol açabilir.

Yıllardır birlikte olsanız da bazen liseli aşıklar gibi dışarıda buluşun.

Bir sorunun sizi ayrılma noktasına getirmesine izin vermeyin. Canınızı sıkan bir şey varsa, onu olay sıcakken konuşun.

Size özel bazı minik sırlarınız olsun. Onun da bazı sırları olmasına izin verin. Örneğin, eski ilişkileriyle ilgili bütün detayları anlatması için onu zorlamayın.

Ankara travesti partneriniz olmadan da bazı uğraşlarınız olmalı, yoksa özgürlüğünüzü kaybedersiniz.

 

Birbiriniz için ne ifade ettiğinize iyi karar verin. Arkadaş mı? Sevgili mi? Küçük bir detay gibi görünse de, birbirinizi başkalarına tanıştırırken bu önemli bir rol oynar. “Neden evlenmiyorsunuz?” gibi sorulara ortak bir cevap vermeye çalışın.

 

Bir yanıt yazın